Scroll to top
© 2019 Gisowatt.se

Vi prioriterar kvalité före allt annat!

Kvalitet först!

Med en avancerad 50-årig teknik- och tillverkningserfarenhet är Gisowatts uppdrag inriktat på en ständig kvalitetsförbättring av sina produkter, vilket är ett internationellt känt och uppskattat riktmärke.

I dagens ständigt växande marknad, där kunderna letar efter högsta kvalitet, effektivitet och pålitlighet är Gisowatten av de ledande tillverkarna av professionella industridammsugare i världen, 100% tillverkade i Italien.

Vår städutrustning är byggd för att förenkla alla städaktiviteter och där det är möjligt att spara tid!

Garanterad Kvalité

Gisowatt är svaret på kvalitet för industridammsugare, dammet är klassificerat enligt dimensioner, material och fara: för varje jobb är det dags att välja rätt produkt, kontrollera om det krävs certifieringar för det damm du hanterar och håll alltid dammsugarens filter rent.
Gisowatt erbjuder ständigt högkvalitativa innovativa och högklassiga lösningar för alla typer av rengöringsändamål över hela världen.

Produktutbudet 360 ° (Mer än 30 artiklar, var och en konfigurerbar med ett brett utbud av verktyg och alternativ) levererar högsta standard, högsta kvalitet, enastående prestanda och utmärkt tillförlitlighet över tiden.

Kontrollera dina behov och välj din favoritprodukt från vårt breda sortiment eller kontakta våra experter för att få gratis råd från våra tekniker. Gisowatt erbjuder ett komplett sortiment av dammsugare för varje slags damm, från de finaste H, den mellersta dimensionen M och till L-klassens damm.

Och kom ihåg att damm är farligt för dig och dina kunder! Välj det bästa – välj Gisowatt!

Önskar du att ta kontakt med oss?

Vi svarar gladligen på dina frågor och funderingar!